Alla inlägg under januari 2008

Av Mr. MaDo - 21 januari 2008 20:53

Oj, börsen rasar visst. *Hjälp* Vad ska vi göra? *Spring* ... Vart!?


Ingen fara gott folk, det är bara jag som provar min sarkasm. Hehe!


Det är ingen anledning att drabbas av panik bara för att det står så på nån rubrik. Jag kommer inte att komma med några råd och rön om hur ni ska placera era aktier utan snarare påpeka att börsen rasar INTE pga. att det är oroligheter i världen utan att den är medvetet styrd av makt hungriga och mentalt sjuka individer. Om ni läste mitt inlägg som handlade om den federala banken i Amerika så fattar ni nog vad jag snackar om.

Dom här individerna viker sig inte för något och det dom vill uppnå är kaos och oreda. Vad tjänar dom av det kanske ni undrar!? Jo, dom tjänar väldigt mycket på det. Det är nämligen på andras rädslor dom livnär sig på, så länge vi gör som dom vill så att säga... Dom vill att vi ska spendera våra pengar på aktier och prylar som får oss att känna oss bekväma. Dom vill dumma ner oss med alla onödiga produkter vi absolut inte behöver. Ett av deras främsta verktyg för att fömedla deras konsumptions budskap är T.V.n Vi matas med budskap när vi ser på dumburken. Det är inte för intet den kallas för dumburken. Internet är ett annat verktyg som dom gärna sprider sina äckliga budskap med men det är mycket mera frihet här i cyberspace. Ni har ju fortfarande min blogg ni kan läsa. ;-)


Min pappa håller på med aktier och i dag efter rapport var han orolig över börs raset. Han frågade morsan vad han skulle göra men han blev aldrig nöjd med svaret. Han blev bara mer irriterad och frustrerad än han redan var. Morsan är mer som mig men hon tror inte på de konspirations teorier jag tror på. Hon bryr sig bara inte så mycket över pengar och materiella saker över huvudtaget. Farsan frågade även mig men jag sa bara "du vet vad jag tror". Han vet inte allt vad jag tror men det orkar han med största sannolikhet inte att höra på. Jag tycker han ska sälja och det har jag sagt förr med men han gör som han gör dvs. spelar vidare på börsen. Han är rädd att hans företag ska gå i konkurs om börsen faller ännu mera men jag vet att den kommer falla ännu mera, det är den designad för. Han får ta ansvar för sina egna handlingar precis som jag får ta ansvar för mina men min farsa är bra på att lägga över allt på oss alla andra. *suck*


Jag ska snart åka till Norge och förhoppningsvis finna lyckan där. Det är på tiden att jag börjar stå på egna ben så jag slipper ta en massa skit här hemma. Det kommer bara bli värre och värre så småning om och då MÅSTE man stå på egna ben vare sig man är redo eller inte.


Hoppas allt går bra bara! So long!

Av Mr. MaDo - 7 januari 2008 15:36


Nu när telias e-brevs server är upp and runing again så fick jag se ett intressant e-brev om att Japan gått ut officiellt med att U.F.O fenomenet är på riktigt.


Detta är inte första gången ett land gått ut öppet med U.F.O ämnet och givit en liten hint om att det är på riktigt vad nu det ska betyda!?


Jag tror däremot stenhårt på dessa flygande tefat men majoriteten gör det desstovärre inte men tack vare fler länder som har stake nog att gå ut med hemlighetsstämplade rapporter så kan vi komma sanningen ännu närmare på spåret.


Här nedanför har ni länkar till artiklar angående Japans och Frankrikes U.F.O erkänande (Kom ihåg att "U.F.O." är en förkortning på "Unidentified Flying Object" så dom behöver inte alltid förknippas med aliens) LOL!:


UFOs exist, says Japan official. Skriven av Chris Hogg BBC News, Tokyo. - raden på slutet i denna förtjänar en LOL. "The conspiracy theorists will note that the answer was not a "no"." Yes indeed will we notice! LOL! =P


Franska "NASA" kommer ut ur UFO-garderoben

Här under är en annan länk till en artikel som handlar om att flertal personer bevittnade ett U.F.O väldigt nära där jag bor. PS: Jag var inte en av vittnena, tyvärr.

Spökflygaren fortsätter gäcka

Dom kommer förmodligen inte att kunna lösa detta specifika fallet. Det blir ännu ett ouppklarat fall bland hundratals om inte tusentals, tiotusentals, hundratusentals andra fall världen över som förmodligen slutar på soptippen. Mörker talet är nog ännu större. Ignorance is bliss! Tyvärr!


Jag har en kusin som bor i Stockholms trakten som såg ett U.F.O en gång tillsammans med en kamrat. Det stod också i tidningen dagen efter precis som fallet ovanför och ingen har den blekaste. Gåta olöst. Fast myndigheterna behöver inte säga till mig vad som är på riktigt och vad som inte är på riktigt för jag kan tänka själv till skillnad från majoriteten som såå behöver big daddy/big brother som säger till dom vad man ska tro och tänka och göra. Haha!


Jag tror garanterat att vi blir besökta av utomjordingar och har blivit det låååångt innan vi människor kom till. Jag kan uttrycka det så här att det är tack vare dom som vi så kallade människor eller "homo sapiens sapiens" är här på denna planet vi kallar jorden i första taget. Dom ska även ha ett stort tack för alla våra smarta tekniska lösningar. Om det inte hade varit för dom som hjälpt med att pusha på utvecklingen så blixt snabbt så hade vi förmodligen levt i stenåldern vid det här läget. Frågan man bör ställa sig om man inser att detta är fallet, att vi är genetiska experiment av uber varelser vi kallat för gudar och fortfarande gör är VAD DOM VILL OSS med allt det här. Svar: Dom vill etablera sig ÖPPET som härskare över oss och dom är på god väg att etablera sin så kallade "New World Order" som kommer få Hitlers tredje rike att likna en nöjespark. Dom älskar oss och vi är deras små ögonstenar som ger dom energi. Det är precis som i filmen "The Matrix" men inte exakt. Jag har snackat om det här en del förut och jag menar allvar. Det finns däremot ett hopp för dem som kan läsa mellan raderna och det är att sanningen kommer att befria oss men det är endast DU och du ensam som kan avgöra om du vill fortsätta vara en hjärntvättad, manipulerad liten patetisk varelse eller om du vill inse att du ÄR STÖRRE ÄN dom och jag tillåter inte att någon who so ever kommer här och tror han kan förstöra ALLT ihop... Jag har iaf insett att det är dags att säga NEJ! Ni andra får klara er själva så gott ni kan. Jag önskar er verkligen lycka till eftersom det är inte vårat fel att det är så här i första taget.

Av Mr. MaDo - 6 januari 2008 21:21

Skulle vilja lägga upp en annan film med Neal Donald Walsch. Han är ju så bra! =)



Av Mr. MaDo - 5 januari 2008 16:43

Jag har lyssnat på en kille som heter Neale Donald Walsch på sistone och jag tycker det han hade säga om relationer är så spot on. Han säger att om man älskar någon så vill man han/hennes vilja och inte sin egen. Om man hela tiden tjatar på den man älskar att göra si och så, då älskar man istället sig själv mer än vad man älskar den man så att säga älskar. Det betyder dock inte att man ska ta en massa skit från den man älskar. Det ska inte behöva vara ett sadistiskt förhållande heller. Ni vet nog mera om ni kollar på den här videon jag har lagt upp här hoppas jag. =)


Neale Donald Walsch är med i denna korta dokumentär, det är han som säger "Trade you very much". Alla andra som är med i denna videon har också kloka ord att säga tycker jag. Enjoy! ;o)


OBS: Denna videon består av 2 delar. Här har ni en länk till andra delen: Part 2.


Av Mr. MaDo - 1 januari 2008 15:15

Jag önskar er alla verkligen en god ny fortsättning på det nya året och att vi som människor kan växa på alla plan så vi blir stabilare som människor och inte går och slår sönder varandra för ingenting.


Jag känner själv att detta året har en hel del nyheter att erbjuda mig och säkert alla andra för den delen, frågan är bara hur vi anpassar oss till det nya!?


Själv känner jag mig säkrare i år och mer målmedveten fortfarande som jag inte är riktigt 100.


Jag skulle vilja tipsa om en bok jag önskade mig till Jul och som kom i uppfyllelse och det är "The Secret". Den boken lär dig att tänka på ett enbart positivt sätt för att uppfylla alla dina önskningar på gott och ont. Hoppas ni väljer det förstnämda dvs. det goda. Ha det ;)


Tillägg: En rolig grej om "The Secret" var att Marie Picasso från Idol bloggade om denna boken under Idol tävlingen och gissa vem som vann Idol 2007? Gissa även vad hon kallade sitt första album eller var det singel!?

Ni anar nog vart jag vill komma med det här, anyways så önskar jag Marie lycka till. Jag bryr mig inte så mycket om hennes låtar men jag bryr mig om alla människor. Det hon kan göra kan du göra och till och med bättre, om du vill...

Ovido - Quiz & Flashcards